Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Cana pentru alcalinizarea apei

99.00Lei   (include TVA)

Cana cu o capacitate de 360 ml folosita pentru alcalinizarea si ionizarea apei. Acesta cana poate schimba apa obisnuita intr-o apa curata, alcalina care va fi benefica pentru organismul nostru.

La prima utilizare curatati bine cana. Se deschide capacul, se pozitioneaza filtrul (daca acesta nu este montat deja) si se toarna apa fierbinte pana la umplere. Se agita bine, dupa care se goleste apa. Se repeta operatia de 2-3 ori, pana cand apa este curata.

Utilizare zilnica:

Apa rece: turnati apa rece de la robinet, apa purificata sau apa fiarta si racita, in cana si o puteti bea dupa minim 3 - 5 minute. Datorita puternicei sale aciditati, apa  are nevoie de minimum 3 minute pentru a se alcaliniza. Agitati-o de cateva ori inainte de a o bea. Cu cat lasati mai mult timp apa in cana, cu atat nivelul de alcalinizare este mai mare. Daca sunteti la inceput se recomanda sa lasati apa 1 minut, marind treptat timpul pe masura ce corpul se acomodeaza. Daca utilizati numai apa filtrata sau purificata, prelungiti durata de viata a filtrului.

Apa calda: turnati apa calda de la robinet sau apa purificata si incalzita, in termos. Asteptati pana cand se raceste natural. Scuturati-o de cateva ori inainte de a o bea.

Apa pentru ceai sau cafea : turnati apa fierbinte in cana. Dupa 3 minute agitati recipientul si turnati apa intr-o alta cana unde preparati ceaiul sau cafeaua. Veti constata ca ceaiul sau cafeaua au aromele mult mai puternice. Nu se recomanda sa puneti ceaiul (cafeaua) in cana, deoarece astfel imbacsiti filtrul.

Durata de viata a filtrului este normata pentru 800 litri, adica aproximativ 3.200 de utilizari. Filtrul dureaza mai mult daca folositi apa filtrata, purificata.

Metode de control a eficientei alcalinizarii:

Intretinere
Curatati recipientul (nu filtrul) cu acid citric sau otet alb odata pe luna.
Daca ati utilizat apa nefiltrata, direct de la robinet, curatarea se va face mai des (1/2 luna)
.

Curatarea cu otet se face prin spalarea cu un burete inmuiat in otet alb sau acid citric, frecand bine peretii si fundul canii, dupa ce ati extras filtrul. Dupa aceasta se clateste din abundenta cu apa curata si se reintroduce filtrul. Nu pastrati apa in recipient mai mult de 8 ore. Dupa aceasta perioada, daca vreti sa beti apa, aruncati continutul si introduceti alta apa, proaspata.

Recenzii

Cautare rapida
0 produs(e)
Recomandati produsul
Publicati via E-Mail Publicati pe Facebook Publicati pe Twitter Publicati pe Google Buzz Publicati pe Digg