Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Plasturi cu efect de incalzire DGI-0209

11.00Lei   (include TVA)

Pachetul contine 2 buc. plasture cu efect de incalzire contra durerii DGI-0209

Dimensiune plasturi: 13 x 9,5cm

Emite 8 ore de caldura terapeutica in locurile unde aveti dureri. Plasturele produce caldura care relaxeaza muschii si creste circulatia de sange pentru alinarea durerilor. Palsturele se aplica peste haine sau lenjerie de corp, nu in mod direct pe piele. Plasturele incepe sa se incalzeasca imediat dupa ce a fost scos din ambalaj si ajunge pana la temperatura maxima de 57˚C. Acest plasture este unic in lume deoarece este singurul plasture terapeutic care isi mentine temperatura constanta aproximativ 8 ore. Ideal persoanelor cu circulatie periferica deficitara, persoanelor care prin natura serviciului, trebuie sa stea mult timp in frig, femei in perioada menstruala, persoane cu dureri de spate care simt nevoia unui plus de confort termic.

Persoane care lucreaza la birou
Unii spun ca scaunul de la birou este unul dintre cei mai mari dusmani ai omului! Stai mult pe scaunul de la birou? Uneori, nu iti gasesti pozitia comoda? Ai dureri lombare? Te dor muschii cefei si ai gatului, sau spatele, sau umarul? Durerea lombara sau contractura musculara nu iti mai trece iar salonul de masaj este la ore distanta? Si oricum nu il poti folosi in timpul serviciului? Si nu obtii relaxarea musculară? Si nu poti scapa de durere?

Persoane care sufera de anumite afectiuni
Persoane cu osteoartrita, spondiloza cervicala, reumatism.
Persoane cu durere de umar, sold, rezultata in urma unor afectiuni inflamatorii cronice.
Persoanele cu degenerescenta de coloana vertebrala, lombara, spondiloza cervicala.
Persoane cu dureri la nivelul genunchiului, durere de genunchi, ca urmare a unei afectiuni inflamatorii, artrita reumatoida. In cazul artritei reumatoide, aceste persoane prezinta si o rigiditate la nivelul articulatiei genunchiului.

Persoane care stau mult timp in picioare
Stai mult timp in picioare, in sala de operatie, in restaurant? Pe scena, in fata elevilor sau a studentilor, la evenimente oficiale? Ai dureri lombare, ai contracturi musculare, te doare spatele, ceafa sau gatul? Durerea lombara este sacaitoare, si pana nu termini ce ai de facut nu ai cum sa iti ameliorezi starea?

Contine: iron powder, water, salt, activated charcoal and vermiculite

Recenzii

Cautare rapida
0 produs(e)
Recomandati produsul
Publicati via E-Mail Publicati pe Facebook Publicati pe Twitter Publicati pe Google Buzz Publicati pe Digg