Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Cum cumpar?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru, aveti la dispozitie trei modalitati de comanda: comanda telefonica, comanda pe site sau comanda prin email.

1. Comanda telefonica
Prin aceasta metoda ne contactati telefonic, ne spuneti ce produse doriti sa comandati si lasati datele de livrare unui operator www.produsedesanatate.ro.

PRELUARE COMANDA TELEFONICA:
Luni - Vineri, de la 08:00 la 17:00 la numerele de telefon:
0737.100.592 (VODAFONE)
0764.901.143 (TELEKOM)


2. Comanda online
Pentru aceasta metoda urmati pasii de mai jos:

Alegeti produsele
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului "Cautare".

Cumparati produsele
Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul "adaugati in cos" si produsul va fi adaugat in cosul dvs. de cumparaturi. Daca doriti sa mai cumparati si alte produse apasati pe butonul "continuati cumparaturile", daca nu, introduceti datele de livrare si apasati butonul "comandati". In cazul in care sunteti deja inregistrat pe site intrati in contul dvs. si in pagina cosului de cumparaturi apasati butonul "comandati".

ATENTIE!
In cazul in care adresa de livrare nu este completa, apasati butonul "editati adresa" si completati campurile solicitate. Daca doriti sa primiti produsele la o alta adresa sau doriti sa expediati comanda altei persoane selectati butonul "schimbati adresa" si introduceti o noua adresa de livrare.

Transmiteti comanda
In continuare veti selecta metoda de livrare si puteti modifica datele de livrare sau facturare. La urmatorul pas veti revizualiza toate detaliile comenzii dvs. si, daca totul este corect, puteti trimite comanda apasand butonul "trimiteti comanda", pentru intoarcerea in pagina principala apasati butonul "continuati". In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de un operator pentru confirmarea comenzii dvs.


3. Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul "Trimite un mesaj" sau trimitand email la adresa contact@produsedesanatate.ro cu lista de produse pe care doriti sa le achizitionati. Nu uitati ca in emailul trimis sa completati datele dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon), produsul/produsele pe care le doriti si adresa de livrare.

Continua
Cautare rapida
0 produs(e)