Acasa | Cum cumpar? | Cum platesc? | Informatii livrare | Garantie | Contact

Termeni si Conditii

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor (www.produsedesanatate.ro), numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de email altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de email a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale www.produsedesanatate.ro prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.produsedesanatate.ro a fost realizat cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe site in pagina produsului.
Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) si sa nu prezinte deteriorari sau urme vizibile de folosire. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Termene de livrare:
Termenul de expediere a produselor cumparate de pe site-ul www.produsedesanatate.ro, se incadreaza, de regula, in termenul de 24 de ore din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de modul de livrare ales de catre client si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de expediere.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii. In cazul in care localitatea de livrare nu se afla in reteaua Fan Courier, poate exista un cost suplimentar pentru transport.

Frauda:
Orice incercare de a accesa datele personale ale unui client sau de a modifica continutul site-ului www.produsedesanatate.ro, sau de a afecta performantele serverului de pe care ruleaza acest site, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.produsedesanatate.ro, si va face obiectul unei plangeri penale la organele abilitate impotriva celor care au incercat faptul mai sus specificat.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor (www.produsedesanatate.ro) va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Orice comanda efectuata prin intermediul site-ului www.produsedesanatate.ro implica acordul neconditionat al clientului cu acesti Termeni si Conditii.

Continua
Cautare rapida
0 produs(e)